Förvandla din trötthet och hjärndimma till energi, fokus och livsglädje!

DU ÄR UNIK!

därför behöver du en unik lösning så att du kan återfå din hälsa och välbefinnande

Med coaching och mitt skräddarsydda hälso- och hormonprogram,

som utgår från DIG och DIN livssituation.

Mina program är lösningen som hjälper dig må bra igen.

Inom 3-6 månader kan du känna dig som en helt ny människa!

Skräddarsydda hälsoprogram

utifrån ett holistiskt synsätt för att uppnå din bästa hälsa

BALANCE

Balansera din hälsa & ditt välbefinnande!

Boosta din kropp och ditt mindset. 

Med hälsoplanen som guide får du stödet att få grunderna på plats. 

Programmet för dig som har mindre obalanser och som vill se vad du kan göra för dig själv genom att boosta och balansera din hälsa!

 • Case Review
 • Hälsocoaching: 4 tillfällen
 • Grundläggande hälsoprogram utifrån din situation

 

 

 

 

Funktionsmedicinska tester kan köpas till.

 

3-4 mån

(går att delbetala)

OPTIMIZE

MEST POPULÄR

Programmet för återfå din hälsa, energi & livsglädje!

Du vill få till en hållbar och varaktig förändring där du får igång metabolismen och balanserar dina hormoner. Bästa lösningen för dig som har flera tecken på ohälsa och som vill arbeta med helheten för att naturligt balansera kroppen så att den kan självläka en gång för alla.

 • Case Review
 • Hälsocoaching: 6 tillfällen
 • Funktionsmedicinsk detox
 • Skräddarsytt hälso- & hormonprogram 
 • Hälsoplan för framtiden
 
 

Funktionsmedicinska tester kan köpas till.

 

4-6 mån

21 900 SEK

(går att delbetala)

ALL INCLUSIVE

VIP - HORMON

VIP & All Inclusive för att ta kontrollen över dina hormoner!

Optimera och boosta din hälsa och dina hormoner genom att ett omfattande program där vi går på djupet och identifierar orsaken till dina symptom. Perfekt för dig som vill gå till botten och hitta orsakerna samt få den kompletta lösningen för din hormonhälsa.

 • Case Review
 • 3 st Funktionsmedicinska labbtester (Candida, Bakterie & Metabolismtest, Hormontest + Hårmineralanalys)
 • Hälsocoaching: 8 tillfällen
 • Funktionsmedicinsk detox
 • Skräddarsytt hälso- & hormonprogram utifrån din biokemi
 • Hälsoplan för framtiden

6 mån

34 900 SEK

(går att delbetala)

Varje klient är individuell, vilket innebär att var och en behöver ett unikt, skräddarsytt och anpassat hälso- & hormonprogram för att kunna förändra och balansera sin hälsa. Vad behöver du? Vilket upplägg som skulle kunna passa dig bäst?

 

Boka in dig på ett 20 minuters, kostnadsfritt, Discovery Call, så berättar jag vad du behöver!

Så här går det till -

att skapa den transformation som du drömmer om!

Case Review

Steg 1

Du kommer att få svara på några omfattande frågeformulär kring din nuvarande situation, dina önskemål och behov samt tidigare hälsohistorik. Jag kommer att läsa in mig på ditt case. 

Därefter har vi en review session under 60-75 min, där du kommer att få flera ”ah-a”-moment där du tänker ”Varför har ingen förklarat saker på det här sättet tidigare?”. 

Utifrån dessa formulär kommer jag sedan att skräddarsy en individuell hälsoplan som tar hänsyn till:

 • din story
 • dina önskemål
 • din livssituation. 

I hälsoplanen rekommenderar jag vilket/vilka  funktionsmedicinska labbtester samt vilka actionsteps du behöver ta för att nå dina mål. Allt utifrån ett holistiskt perspektiv.

Funktionsmedicinska labbtester

Steg 2

Jag använder mig av vetenskapligt beprövade funktionsmedicinska labbtester, som ex hormontest, hårmineralanalys och magtarmanalys utifrån dina behov. 

Med hjälp av hälsotesterna kommer vi att kunna kartlägga grundorsakerna till dina symptom – allt från näringsbrister, hormonella obalanser, tarmproblem såsom läckande tarm och tarmdysbios, ackumulering av toxiner och mycket mer.

Resultaten av dessa hälsotester, i kombination med din omfattande case review, hjälper till att klargöra de bakomliggande orsakerna till dina symptom och dina obalanser och utifrån dessa kommer jag att kunna skapa ett skräddarsytt hälso- och hormonprogram utifrån vad din kropp behöver.

Testerna utförs på egen hand i ditt hem.

* Steg 2, är ej en del av BALANCE-programmet.

Skräddarsytt hälsoprogram &
1:1 coaching online

Steg 3

Det är i steg 3 som vi sätter samman alla delarna till en helhet samt säkerställer att vi får de resultat du önskar.

Jag kommer att skapa ett individuellt skräddarsytt hälso- och hormonprogram till dig utifrån: 

 • din biokemi*
 • dina testresultat*
 • dina symptom & obalanser
 • din livssituation 

Vi arbetar med naturliga lösningar för att balansera din hälsa och jag utgår från ett holistiskt hälsoperspektiv när jag skapar ditt hälso- & hormonprogram. Det innebär att vi programmet kommer att innehålla delar kopplade till ex mat, träning, stress, återhämtning & vila, sömn, detox, toxiner, kosttillskott och mindset. 

* Är ej en del av BALANCE-programmet.

1:1 Coaching

Steg 4

Jag coachar dig längs hela vägen. Jag har verktygslåda för att du ska lyckas, men du kommer att behöva göra arbetet själv. Jag kommer dock att finnas där till hands för att motivera och stötta dig längs hela din hälsoresa.

Du lär dig att implementera nya vanor, göra hållbara förändringar och förstå hur du arbetar med din kropp på ett sätt som du aldrig visste var möjligt. Och jag kommer att coacha dig genom varje steg på vägen. 

Detta är ett program med 1:1 coaching, innehållande fullt stöd, vägledning och support för maximera din hälsa. Programmet som ger hållbara resultat. Resultat som du själv ska kunna bibehålla när vårt samarbete avslutas.

Vid avslutat program har du dessutom fått med dig ett ramverk som hjälper dig att hålla din hälsa balanserad i framtiden.

Snälla ord från tacksamma klienter

Låt dig inte luras av dina egna tankar. Jag gjorde det. Det fungerade inte!

Lyssna inte på de invändningar som hindrar dig från att ta steget.

01.

Du tänker att allt detta skulle nog vara bra för dig, men du känner dig inte ”dålig nog” eller så tror du att du inte har tillräckligt många symptom för att investera i din egen hälsa.

02.

Du känner att något är fel och att kroppen inte känns helt ok, men du kör på och fortsätter tills du bränner ut dig eller får en skrämmande diagnos från din läkare på vårdcentralen.

03.

 Att vänta med att ta tag i din hälsa tills du har ”tid” eller ”mer pengar” får dig inte att må bra idag. Risken är att du får fokusera på sjukdom i framtiden istället.

04.

Att testa på olika hälsotrender och dieter samtidigt som du äter kosttillskott utan professionell hjälp och vägledning kan vara ett recept på katastrof för din kropp.

Jag har hjälpt många kvinnor i din situation att återta sin hälsa och må bra igen.
Jag hjälper gärna dig också!

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

”Jag har besökt den traditionella sjukvården. Läkarna har tagit prover på mig och allt ser bra ut, enligt dem. Ändå mår jag inte bra”. Så säger de flesta av mina klienter när de kontaktar mig. Med hjälp av avancerade funktionsmedicinska tester kan vi upptäcka obalanser i din biokemi som ligger till grund för de symptom du upplever. 

Du känner att något inte stämmer i kroppen, men du kan inte riktigt sätta fingret på det. Du har varit hos vårdcentralen och de har tagit prover men allt verkar bra. Ändå har du känslan av att det inte är bra. Dina värden kan vara ok utifrån den traditionella medicinen, men de är kanske inte optimala för din kropp. Detta kan leda till många obalanser och är orsaken att du känner som du gör. Genom en gedigen case review och avancerade funktionsmedicinska tester kan vi upptäcka vilka obalanser du har och skapa ett skräddarsytt program för dig så att du kan må toppen igen.

 • Energibrist
 • Hjärndimma
 • Kronisk trötthet
 • Låg sexlust
 • Kronisk inflammation
 • Autoimmuna sjukdomar
 • Hormonella obalanser
 • Huvudvärk/migrän
 • Viktuppgång & låg förbränning
 • Sköldkörtelproblematik
 • Mag- och tarmbesvär
 • Hudproblem
 • Led- och muskelvärk

Många kroniska och autoimmuna tillstånd härstammar från obalanser i kroppen och då kan funktionsmedicin och integrativ hälsa var lösningen. Genom att hitta orsaker som belastar din kropp såsom ex toxiner, födoämnesöverkänsligheter, Candida- och bakterieöverväxt, virus, parasiter, stress etc samt genom att balansera ev näringsbrister så kan du bli mycket bättre och i de flesta fall återfå din hälsa igen.

Funktionsmedicinen ställer inte några diagnoser och behandlar inte några sjukdomar, men vi kan skapa förutsättningar för din kropp att kunna göra det den är ämnad för dvs självläka

Nej, jag har arbetat både med män och kvinnor, från 16-75 år. Vi inleder alltid med ett Discovery Call och då ser vi om vi är en bra matchning för att arbeta tillsammans.

 

Jag har dock specialiserat mig på att arbeta med hormonella obalanser för kvinnor i åldern 40-65 år. Många av de som kommer till mig har stressat ganska mycket i sitt liv och när dessutom de kvinnliga könshormonerna börjar att fluktuera så kommer många av dessa symptom.

Min holistisk hälsocoaching ställer krav på dig som individ.  Jag kommer att guida dig längs vägen och se till att du har rätt redskap för att lyckas i din hälsosatsning. Men du behöver själv göra jobbet! 

Ansvaret för din hälsa ligger i dina egna händer. Förändrad livsstil är i många fall en del av lösningen för att kroppen ska kunna självläka från kroniska livsstilssjukdomar.

Vi har flera coachingsessions på vägen, allt för att du ska nå dina mål. Tillsammans kan vi lyckas – jag har sett det så många gånger om och om igen.

Det finns ingen ”quick-fix”. Beroende på din utgångspunkt och vad du vill uppnå, så tar det olika lång tid. De flesta märker stora skillnader på 3-4 månader. Från det att du startar med ditt skräddarsydda hälsoprogram tar oftast 3-6 månader innan du balanserat din kropp och skapat förutsättningar för den att kunna självläka.

Det kostar en del och det kan vara svårt att säga ett fast pris eftersom hela idén bygger på att allt är individuellt och skräddarsytt just för dig och dina behov och önskemål. Priserna här ovan kan ses som en riktlinje och efter vårt Discovery Call får du ett förslag som är anpassat just utifrån dig.

Vi har hela tiden en dialog om vad som passar dig bäst.

En del klienter börjar med en analys och jobbar utifrån den och om det återstår obalanser tar de nästa analys och nästa steg. Andra vill hitta en komplett lösning direkt. Den första metoden tar lite längre tid, men det ena är inte bättre än det andra.

Obalanser leder till symptom och ohälsa. Vårt mål är att hitta obalanserna. När de är kända för oss så behöver vi arbeta på att skapa förutsättningar för kroppen att självläka. Vissa har en mindre obalans andra har flera obalanser och det kan då ta lite längre tid att få resultat. 

 

Jag har själv gjort den resan du står inför och det går att bli frisk. Jag har metoden och lösningarna som tar dig dit. Är du redo att göra jobbet?

Det korta svaret är JA, du behöver en hälsocoach. Jag förstår din tvekan. Du har troligen testat andra coacher och sökt hjälp på mer än ett håll. De önskade resultaten har uteblivit och du har inte nått dit du vill. Kanske är du till och med tillbaka där du en gång började trots att du investerat både tid och pengar.

 

Alla hälsocoacher arbetar inte på samma sätt och har inte samma utbildning. De skapar inte skräddarsytt hälso- & hormonprogram anpassade utifrån dig, din biokemi och din livssituation, på det sättet som jag gör. Alla hälsocoacher har dessutom inte genomgått samma hälsoresa som du står inför. Det har jag gjort.

 

Låt detta bli din sista hälsosatsning som identifierar orsaken till dina symptom och som ger dig lösningen så att du kan skapa förutsättningar för din kropp att självläka.

 

Boka ett, 20 minuters, kostnadsfritt Discovery Call för att se vad jag kan göra för att hjälpa just dig. Då ser vi också om vi är en bra match för att arbeta tillsammans. Du förbinder dig inte för något genom att genomföra ett Discovery Call.

QUIZ

Är dina hormoner är obalanserade?

Stress, såväl yttre som inre, kan tillsammans med de förändringar som sker i din kropp mitt i livet, lätt få dina hormoner att hamna ur balans. 

Obalanserade hormoner kan skapa mycket oreda i kroppen, Det visar sig i din kropp som symptom eller tecken på ohälsa.

Ta reda på om dina hormoner är i balans!

Gör ditt framtida jag en stor tjänst

Skapa hormonell balans & maximera din hälsa!

Boka ett kostnadsfritt Discovery Call för att se vad jag kan göra för att hjälpa just dig.