Lär känna mig

Mission

Jag hjälper dig att återta din hälsa och må bra igen!

Mitt mål är nu att hjälpa Dig att skapa förutsättningar för din kropp att självläka naturligt

och uppnå din bästa hälsa, så att du kan förvekliga dina drömmar, nå dina mål och leva det liv du önskar. 

Det är jag som är Jenny

Jag har mött många klienter, mestadels drivna kvinnor som är 40 plus, men även några engagerade män. Flertalet av de kvinnor som kontaktar mig har någon hormonell obalans som de brottas med. Det är inte alltid som klienten vet att det är en hormonell obalans som ligger och stör, men med funktionsmedicinska tester kan vi se vad som orsakar obalansen. 

Klienterna kommer oftast till mig av två anledningar, antingen vill de maximera sin hälsa för framtiden eller så vill de förstå varför de mår som de gör. Jag får ofta höra:

”Jag vill optimera min hälsa för att må så bra som möjligt när jag blir äldre” 

”Jag känner att min hälsa inte längre är på topp, min energi är borta och det påverkar mitt liv, men enligt läkarna är det inte något fel på mig”.

Jag har coachat och hjälpt många klienter som befunnit sig i någon av dessa situationer. De har kunnat återta sin hälsa och må bra genom att balansera sin kropp och nu optimerar de sin hälsa och sitt liv för framtiden. Du kan också göra den här förändringen och transformationen till bättre hälsa. Jag vet att det går, för jag har själv gjort den resan och idag mår jag fantastiskt bra!

Du är värd att må riktigt bra -
starta din resa till en bättre hälsa redan idag.

Min story

För bara några år sedan var jag en helt annan person. Jag menar, inte bokstavligen, men det känns verkligen så!

Jag saknade energi och lust, hade hjärndimma, svårt komma ihåg saker och var alltid stressad med en touch av oförutsägbar irritation. Jag upplevde mig frisk, men hade ändå problem med min sköldkörtel, kronisk inflammation, migrän, diffus värk i kroppen och till slut fick jag ledgångsreumatism, RA.

Jag har alltid varit en prestationsprinsessa, och kände att jag inte längre kunde prestera riktigt på topp. Min hälsa satte stopp för mig, trots att jag ansåg att jag försökte göra allting rätt; äta hälsosam mat och kosttillskott, träna osv. Ändå blev jag inte bättre. Läkarna skrev ut mediciner till mig och jag tänkte det måste finnas en annan väg tillbaka, utan mediciner.

Till slut fann jag integrativ hälsa som bl a kombinerar funktionsmedicin, ayurveda och kinesisk medicin. Det var där och då, tillsammans med min hälsocoach i USA, som min hälsoresa att bli bra igen, startade på riktigt. Då begreppet integrativ hälsa inte känns igen i Sverige, använder jag mig av holistisk hälsa istället.

"Jag insåg att den "hälsosamma" maten jag åt, tillsammans med min ambition
att vara duktig och prestera, var två stora problem för mig."

Via funktionsmedicinska labbtester kunde vi konstatera att jag bl a hade läckande tarm,

Candida, näringsbrister och hormonella obalanser. Något läkarna inte hittade med konventionella tester. 

Inte konstigt att jag mådde så dåligt!

Med ett holistiskt synsätt kunde jag återfå min hälsa!

Via funktionsmedicinska labbtester kunde vi hitta grundorsakerna till mina obalanser. Det var näringsbrister, hormonella obalanser, läckande tarm och Candida.

Med integrativ hälsa och ett holistiskt synsätt kunde jag återfå min hälsa igen. Jag lärde mig att en kropp kan inte läka om inte stressen hanteras fullt ut. Efter några månader hade jag i princip återfått min hälsa igen.

Det var där och då jag bestämde mig att jag vill gå tillbaka till mina rötter som hälsopedagog, det jag utbildade mig till på universitet, så att jag kan hjälpa andra att optimera eller återfå sin hälsa. Nu har jag kompletterat min universitetsutbildning inom hälsa och nutrition med integrativ hälsa och funktionsmedicin. Så att jag kan erbjuda dig det holistiska synsättet som jag är övertygad om är den viktigaste framgångsfaktorn för att uppnå hälsa.

Jag kan hjälpa dig att maximera din hälsa så du kan må fantastiskt bra!

Oavsett om du känner att du inte fått gehör för din hälsa i den traditionella vården, bara är trött på att inte kunna prestera på topp eller vill se vad du kan göra för att leva ett långt aktivt liv, så kan du få en bättre hälsa. Med ett holistiskt synsätt och funktionsmedicin hittar vi grundorsaken till de tecken eller symptom som hindrar dig från att må riktigt bra och kunna prestera på topp.

Återta och maximera din hälsa så att du kan leva just det liv du drömmer om!

MINA STRATEGIER

Holistiskt synsätt

Jag använder verktyg från bl a funktionsmedicin, ayurveda, traditionell kinesisk medicin och ortomolekylär medicin för att hjälpa klienter att uppnå ett tillstånd av fullständig fysisk, mental och emotionell hälsa och välbefinnande.

Funktionsmedicinska tester

Jag erbjuder avancerade funktionsmedicinska labbtester för att snabbt kunna upptäcka klientens ev. mineralobalanser, födoämnesöverkänsligheter, tarmbesvär eller näringsbrister.  Data från labbtesterna kan ge insikter som förändrar ditt liv.

Självläkning

Våra kroppar har en medfödd förmåga att kunna läka sig själv. Jag kan visa dig var dina toxiciteter och näringsbrister är samt ge dig verktygen och strategierna för att balansera din kropp så att den kan självläka.

Kompetens och erfarenhet

Jag är en holistisk hälsoexpert, certifierad och utbildad inom integrativ hälsa som bl a kombinerar funktionsmedicin, ayurveda, ortomolekylär medicin och kinesisk medicin. Jag har 4,5 års högskole- och universitetsstudier inom nutrition, folkhälsa, psykologi och pedagogik. 

Jag har 10 års erfarenhet av arbete inom företagshälsovården och har mer än 10 års erfarenhet av att arbeta som chef och ledare och att coacha individer och grupper. Jag är en entreprenör och har drivit några egna företag.

Relevanta utbildningar

Lär känna mig

Några av mina favoritsaker i livet

01.

Familjen

02.

Naturen

03.

Resa

04.

Umgås

Effekter av att arbeta med mig

Discovery Call

Intresserad av att ta reda på hur jag kan hjälpa dig att balansera din kropp och ta kontroll över din hälsa?
Ett Discovery Call ger dig insikter och klarhet om hur jag kan hjälpa dig att börja i rätt riktning.
Boka ditt kostnadsfria Discovery call redan idag!